Direktlänk till inlägg 30 januari 2010
Igår gjorde jag en väldigt enkel och snabblagad köttfärslimpa, jag gjorde dock ingen limpa utan jag la köttsmeten i en rund pajform istöllet oxå hade jag skivad mozzarella och skivade tomater ovanpå, och det blev jättegott.
3 dl gräddfil
2 ägg
1 påse fransk löksoppa
ca 500 gram blandfärs
rör ihopa ägg,gräddfil och sopppulveret, blanda i färsen...forma sen en limpa eller gör som jag platta ut färsen i en pajform och toppa med mozzarella,tomat och lite oregano.
200 grader i 20-30 minuter
KAN INTE GÅ SNABBARE OCH SMAKADE BRA!
Här är ägg,gräddfil och sopp-pulver blandat
färsen har kommit med i blandningen
utplattad i en pajform med tomat och mozzarela
Idag blir det ingen middag här hemma, deremot hade jag tänkt lägga in ett annat smarrigt recpet som jag tillagade för nån vecka sedan och som verkligen passar bra en helg när man vill ha det där *lilla extra* smördegsinbakad fläskfile med gorg...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
|||
|